Kom in actie

Help de nieuwe vrouwenopvang inrichten: Geef Thuis. Voor de inrichting van de nieuwe vrouwenopvang is in totaal €500.000 nodig. 

Dit bedrag dekt het volledige interieur. De slaapkamers, de appartementen, de ontvangstruimtes, therapiekamers, kinderspeelgoed, vloeren, wanden: alles. We kiezen hier steeds voor duurzaam en veilig. We roepen de hulp van Groningen in om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons helpen. 

Hoe kunt u een actie organiseren?

Alle acties zijn welkom! Ideeën voor acties kunt u opdoen bij de acties die eerder voor Groningen Geeft Thuis zijn georganiseerd. Kijk maar eens hier: Acties voor Groningen Geeft Thuis of kijk eens in het Supportalfabet.

Wij ondersteunen uw actie natuurlijk graag met promotiemateriaal vanuit Groningen Geeft Thuis. Komt u in actie? Laat het ons weten via ‚Äčinfo@groningengeeftthuis.nl en laat weten welke plannen er zijn. Wij nemen dan even contact op!

 


Wist je dat een hotel boeken de wereld een beetje mooier kan maken?

Veilig online een hotel boeken met laagsteprijsgarantie en tegelijkertijd doneren aan Groningen Geeft Thuis, zonder dat dit je extra geld kost: BookDifferent maakt het mogelijk.

http://groningengeeftthuis.bookdifferent.com/nl/
 

 

Koop al je boeken via www.youbedo.com/action/charities/view/673/stichting-het-kopland.html en steun ons. 

Dezelfde boeken. Dezelfde prijs. 10% van je aankoop gaat naar Groningen Geeft Thuis!

 

Direct doneren

Groningen Geeft Thuis heeft als doelstelling om in totaal €500.000 op te halen voor de inrichting van de nieuwe huisvesting. Daar hebben wij alle hulp hard bij nodig. Word donateur, steun ons éénmalig door een keuze te maken uit één van de items of bepaal een eigen bedrag of kom in actie voor Groningengeefthuis. Want het bedrag wat we nodig hebben voor het interieur en de kamers kunnen we alleen bij elkaar krijgen als we het samen doen.

Namens de vrouwen en kinderen bedankt voor je steun!

€ 10
€ 20
€ 30

Ga naar direct doneren pagina voor nog meer producten!