Veelgestelde vragen

Zijn er voorwaarden voor het organiseren van een supportactie?

Nee, maar Groningen Geeft Thuis heeft  drie richtlijnen waar wij supporters vragen rekening mee te houden:    

  1. Inhoud: hoe brengt u opvang en huiselijk geweld awareness, de inhoudelijke boodschap van Groningen Geeft Thuis, over naar uw publiek?
  2. Promotie: hoe gaat u Groningen Geeft Thuis promoten? Welke promotiematerialen en PR zet u in voor en tijdens uw actie?
  3. Fondsenwerving: welk bedrag verwacht u op te halen en hoe wilt u dit bereiken?

 

Kan ik promotiemateriaal ontvangen?

Natuurlijk! Na aanmelding van uw support voor de Groningen Geeft Thuis-actie, nemen we contact met u op om dit kort te sluiten. Er is online promotiemateriaal beschikbaar zoals onze digitale folder, flyers, posters en de verschillende support Groningen Geeft Thuis logo's. Ook kunnen wij Groningen Geeft Thuis flyers toesturen om uit te delen tijdens een actie en zijn er een aantal collectebussen beschikbaar. T-shirts, kraampjes enz. kunnen wij helaas niet regelen, maar daar kunt u natuurlijk wel zelf voor zorgen.

 

Kan Groningen Geeft Thuis haar partners benaderen voor mijn actie?

Nee, Groningen Geeft Thuis kan hier helaas niet bij helpen. Onze partners steunen ons al op heel veel manieren. U kunt bedrijven natuurlijk wel zelf benaderen met de vraag of ze willen sponsoren of korting willen geven. Bij het online promotiemateriaal dat u ontvangt na aanmelding van de actie zit een brief die hierbij kan helpen.

 

Kan ik leden van het Comité van Aanbeveling inzetten bij mijn actie?

Helaas kunnen onze leden van het Comité van Aanbeveling niet overal komen optreden, ook al dragen ze de supportacties natuurlijk een warm hart toe.  Geef bij het contact uit eigen initiatief aan dat u Groningen Geeft Thuis met een supportactie ondersteunt. U kunt niet namens Groningen Geeft Thuis handelen en om korting of een belangeloze inzet vragen. Onze leden van het Comité van Aanbeveling  maken namelijk al heel veel tijd vrij voor Groningen Geeft Thuis!

 

Wat doe ik met contant geld dat ik heb opgehaald met mijn actie?

Maak na de actie de balans op en bereken wat er is hebt opgehaald voor Groningen Geeft Thuis. Stort dit bedrag op Rekeningnummer NL48RABO0172987342 Ten name van: Het Kopland in Groningen onder vermelding van: “Groningen Geeft Thuis”  o.v.v. het projectnummer dat je hebt ontvangen. Of doneer het simpelweg via een doneerknop op deze site.

 

Vinden jullie het leuk als ik foto's maak van mijn actie?

JA! Heel graag zelfs. Die kunnen wij ook weer gebruiken vervolgens, op onze website of Facebookpagina bijvoorbeeld.

 

Meer vragen?  Mail naar ‚Äčinfo@groningengeeftthuis.nl of bel 050-5991420 en vraag naar Cecielle Keizer.