Voor bedrijven

Help mee de nieuwe vrouwenopvang in te richten! U helpt honderden vrouwen en kinderen per jaar. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden:

Groningen Geeft Thuis is een initiatief van Het Kopland. U steunt een prachtig concreet en lokaal project met tastbare resultaten. We zoeken ondernemers die het belang zien van het helpen van slachtoffers van huiselijk geweld, die de vrouwen en kinderen die hoge nood kennen, graag een veilige haven bieden. 

Voorbeelden van wat u kunt doen:

  • Adopteer een appartement 
  • Adopteer een kamer 
  • Sponsoring in natura
  • Word Bedrijvenambassadeur
  • Netwerken voor Groningen Geeft Thuis
  • Eenmalige donatie
  • Zelf een actie organiseren m.b.v. JustGiving

Goed om te weten: we kiezen in de inrichting altijd voor duurzaamheid en veiligheid. Uw investering gaat letterlijk nog jaren mee.  

 

Adopteer een appartement:

Voor €11.230 adopteert u een heel appartement. In de nieuwe opvang hoeven appartementen niet meer gedeeld te worden; de vrouwen en kinderen hebben zo meer privacy en rust

Wat krijgt u terug?

Wij besteden aandacht aan uw naamsbekendheid via de campagne!

Meer info? Neem dan contact op. 

 

Adopteer een kamer:

Voor € 6.730 kunt u een kamer adopteren. Net als bij de appartementen kiezen we voor duurzame en veilige materialen zodat uw kamer letterlijk duizenden vrouwen en kinderen kan opvangen in de komende jaren.

Wat krijgt u terug?

Wij besteden uiteraard aandacht aan uw naamsbekendheid via de Groningen Geeft Thuis campagne. 

Neem contact op voor meer informatie of een sponsorpakket op maat. 

 

Sponsoring in natura

Een bijdrage in natura is ook ontzettend welkom. We hebben voor de inrichting nog van alles nodig. Van stoffering tot meubels, tot vloeren en gordijnen. Kinderspeelgoed, computers, boeken. 

Denkt u dat u kunt bijdragen met uw bedrijf? Wij horen het graag!

 

Word Bedrijvenambassadeur

Bedrijvenambassadeurs zijn ondernemers die ons helpen om het doel van de campagne Groningen Geeft Thuis te bereiken en ons structureel steunen op financieel gebied. En daarnaast de campagne actief steunen.

Wat krijgt u terug? 

Uiteraard besteden we ruim aandacht aan uw steun in onze communicatie. Ook wordt u uitgenodigd op onze activiteiten. Zelf een idee voor een tegenprestatie? Neem gerust contact op.

 

Uw netwerk, vakkennis en werkervaring is geld waard

Groningen Geeft Thuis doet mee aan WorkForce Holland. U kunt zichzelf beschikbaar stellen voor maximaal vijf netwerkgesprekken per jaar. Voor ieder netwerkgesprek met u, ontvangt Groningen Geeft Thuis €50,- van WorkForce Holland. En u vergroot uw netwerk!

Meer informatie op de website van WorkForce Holland


 

Eenmalige donatie

U kunt uiteraard ook rechtstreeks geld overmaken op:

Rekeningnummer NL48RABO0172987342
Ten name van: Het Kopland in Groningen
Onder vermelding van: “Groningen Geeft Thuis”

Wat krijgt u hier voor terug?

Als tegenprestatie plaatsen wij, indien gewenst, in ieder geval een bericht over uw bedrijf op onze website en social media. Uiteraard bekijken wij samen met u welke mogelijkheden er nog meer zijn om zoveel mogelijk meerwaarde voor elkaar te hebben. 


 

U kunt als bedrijf ook zelf een actie inrichten

Maak een actiepagina op JustGiving.nl en selecteer Het Kopland met Groningen Geeft Thuis als goed doel; er is een mogelijkheid om als bedrijf of vereniging een pagina aan te maken met eigen “look&feel”. Denk dan bijvoorbeeld aan een sponsoractiviteit, collecte of een activiteit speciaal voor onze bewoners (workshop, sport, etc.).  Op de site vindt u allerlei tips om uw actie succesvol te maken. Onze dank is groot!


 

Voordelig schenken voor bedrijven

Aangezien Groningengeeftthuis door de Belastingdienst aangemerkt is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zijn uw giften aan de stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De inkomstenbelasting kent twee soorten aftrekbare giften.

Meer informatie

Kom langs (of we komen bij u)!

Kom langs (of we komen bij u)!

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking op onze huidige opvanglocatie aan het Martinikerhof 11 in Groningen. We komen natuurlijk ook graag bij u langs. Voor het maken van een afspraak, voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline Hoge op 06- 23 91 09 67. Via e-mail is zij bereikbaar via info@groningengeeftthuis.nl.

Geef een gift!